_1012037.jpg-me

Ko­ti­si­vu­ko­ne juuri sinulle - Oidom

Oidomin avulla teet edulliset ja upeat kotisivut käden käänteessä.

30 päivän ilmainen kokeilujakso

Kotisivut helposti - Lisää vain sisältö

Oletko väsynyt jän­näi­le­mään miltä ko­ti­si­vusi tulee näyt­tä­mään tallenna-pai­nik­keen klik­kauk­sen jälkeen? Ha­luai­sit­ko vaikuttaa enemmän siihen miltä sivustosi näyttää ilman, että joudut palk­kaa­maan koodarin tekemään haluamasi muok­kauk­set? Siinä ta­pauk­ses­sa Oidom voi olla sinulle juuri se oikea ko­ti­si­vu­ko­ne.

k%C3%A4ytett%C3%A4vyys.png-me

Ihmiset tykkää

Valmiiksi suunnitelluilla kotisivupohjilla saat rakennettua nopeasti sivuston, jota on helppo käyttää ja joka näyttää hyvältä.

hakukoneoptimointi.png-me

Robotit tykkää

Kotisivujen perusrakenteissa on huomioitu hakukoneoptimoinnin kannalta oleelliset asiat. Pystyt halutessasi myös itse lisäämään hakukoneille näkyviä tietoja.

helppo-k%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4.png-me

Sinä tykkäät

Oidomin avulla saat tehtyä omat nettisivusi nopeasti ja helposti. Valitset sopivan pohjan, tarvittavat osiot ja lisäät sisällön paikoilleen.

Oi, miten helppoa!

editori

Näe tekemäsi muutokset heti

Helppo si­säl­lön­muok­kaus

Pääset lisäämään ja muokkaamaan sisältöä suoraan sivunäkymässä, joten näet tekemäsi muutokset ja niiden vaikutukset nettisivusi ulkoasuun heti. Valmiiksi rakennetut sisältöosiot helpottavat kotisivujen kokoamista. Valitse käyttöön sopivat osiot ja vaihda tekstit sekä kuvat sopiviksi.

teema

Sinun näköisesi net­ti­si­vut

Rää­tä­löi­tä­vä ulkoasu

Voit valita sivustosi ulkoasun valmiiksi suunnittelemistamme mallipohjista. Mallipohjat ja niissä käytettävät osiot ovat taitavan suunnittelijamme tekemiä. Näin Oidom-kotisivukoneella tehdyt kotisivut myös näyttävät suunnittelijan tekemiltä. Mikäli sivupohjat värivalintoineen eivät kuitenkaan ole ihan sellaiset kuin haluat, voit muokata niitä oman makusi mukaan.

kuvapankki

Kerro se kuvin

Si­sään­ra­ken­net­tu ku­va­pank­ki

Oidom on kotisivukone, jossa on valmiiksi sisäänrakennettuna kuvapankki, jonka kuvia voit vapaasti hyödyntää kotisivuillasi. Tämä tarkoittaa, että käytössäsi on Unsplash-palvelun päivittäin täydentyvä kuvavirta, jossa on jo yli 900 000 kuvaa.

kotisivukone oidom

Kerro kiin­nos­ta­via juttuja omin sanoin

Luo oma hieno blogi

Oidomin kätevän blogityökalun avulla teet kotisivuistasi vieläkin kiinnostavamman. Lisää ja muokkaa sisältöä helposti muutamalla klikkauksella. 


Elävöitä kirjoituksia kuvin ja videoin. 

Indefinite

Ei enää hitaita net­ti­si­vu­ja

Oidomilla teet upeimmat ja nopeimmat sivusi ikinä

Kaikki tykkäävät nopeista nettisivuista. Me, sivusi käyttäjät ja hakukoneet eritoten! Oidom mahdollistaa nopeiden nettisivujen tekemisen ihan jokaiselle. Ne myös säilyttävät nopeutensa ja saavat hyvät tulokset nopeustesteissä.

Ei se ta­val­li­sin ko­ti­si­vu­ko­ne

Oidom on suun­ni­tel­tu pois­ta­maan kaikki ta­val­li­set murheet net­ti­si­vu­jen yl­lä­pi­dos­sa. Näin voit itse keskittyä luomaan sivulle laa­du­kas­ta sisältöä. Oidomilla tehdyt net­ti­si­vut toimivat huip­pu­mo­der­nil­la alustalla.

Ei palvelinmurheita

Ei pal­ve­lin­mur­hei­ta

Toisin kun perinteiset nettisivut, Oidomilla tehdyt sivut eivät ole riippuvaisia yksittäisestä palvelimesta. Oidom-kotisivut on hajautettu pilvipalvelimille ympäri maailmaa ja toimivat aina ilman katkoksia.

Nopeat nettisivut

Nopeat joka paikassa

Kotisivujen nopeus on tärkeää sekä käyttäjille että hakukoneille. Oidom-sivut ovat aina salaman nopeat kaikkialla maailmassa. Sinun ei tarvitse huolehtia nettisivujen nopeuden optimoinnista vaan Oidom optimoi ne automaattisesti. 

Tietoturvallinen

Tie­to­tur­va kunnossa

Oidom-kotisivukoneella tehdyt kotisivut ovat staattiset. Näin ollen niitä ei voi hakkeroida kuten perinteisiä PHP:llä tehtyjä nettisivuja. Kaikilla sivuilla on myös automaattisesti SSL-varmenne.

Responsiiviset kotisivut

Skaa­lau­tuu näyttöön sopivaksi

Oidomilla tehdyt kotisivut ovat aina responsiiviset. Pienemmillä näytöillä sivuille ladataan mobiilioptimoidut kuvat ja pitkät tekstit tavutetaan. Mobiilioptimoinnin ansiosta kotisivut latautuvat nopeammin myös hitailla yhteyksillä. Voit myös päivittää kotisivusi sisältöä kännykällä.

Näin teet net­ti­si­vusi Oidomilla

Kolme helppoa askelta sivuston te­ke­mi­seen!

Vaihe 1

Tuunaa ulkoasu

Jos olet tekemässä kotisivua yrityksellesi ja käytössäsi on graafinen ohjeistus, kaiva se esiin tässä vaiheessa. Teeman muokkauksen kautta pystyt muuttamaan sivustolla käytössä olevia fontteja ja värejä.

Vaihe 2

Lisää sisältö

Sisältöjen lisäys on varmastikin se aikaa vievin osuus kotisivujen teossa. Testaa rohkeasti muita osioita ja vaihtoehtoisia asetteluja, mikäli sisältösi eivät suoraan istu pohjassa mukana tuleviin osioihin.

Vaihe 3

Julkaise sivusto!

Kun olet saanut kotisivusi valmiiksi, pääset aloittamaan julkaisuprosessin sivupalstan yläosasta löytyvää sinistä nappulaa klikkaamalla. Kun kaikki tarvittavat tiedot on täydennetty, sivuston julkaisu voi alkaa!
oidom-bg.jpg-me

Kuule uutiset en­sim­mäis­ten joukossa

 Tilaa uu­tis­kir­jeem­me niin saat Oidom-uutiset suoraan inboxiisi.