Instagram-kuvani eivät enää näy, mitä teen?

Instagramin aiemmin käytössä ollut rajapinta poistetaan käytöstä kevään 2020 aikana. Tuota rajapintaa on käytetty myös Oidomin aiemmassa versiossa kuvien hakemiseen käyttäjien sivuille. Maaliskuun 2020 jälkeen vanhan rajapinnan avulla luodut valtuutukset eivät ole enää voimassa vaan yhdistäminen pitää tehdä uudelleen mikäli olet lisännyt Instagram-tilisi kuvat sivullesi joko Instagram tai Sosiaalinen media -osion avulla. Tämä onnistuu poistamalla vanha valtuutuskoodi ja muodostamalla yhteys Oidomin ja Instagram-tilisi välillä uudelleen alla olevien ohjeiden mukaisesti.

1. Mene Instagram-kuvat sisältävän osion (Instagram tai sosiaalinen media) asetusten muokkaukseen. Klikkaa Instagram tunnistautuminen -linkkiä.

1637054686941_instagram-asetukset.png-me

2. Klikkaa punaista Irrota tili -painiketta. Tässä vaiheessa vanhentunut linkitys poistetaan ja Instagram-kuvasi katoavat oikealla puolella olevasta sivunäkymästä.

1637054733516_instagram-poisto.png-me

3. Klikkaa sinistä Yhdistä Instagram-tilisi -painiketta.

1637054778720_Instagram-valtuutus.png-me

4. Kirjaudu sisään Instagram-tilillesi. Anna Oidomille lupa tuoda sivullesi Instagram-tilisi perustiedot ja kuvat klikkaamalla sinistä Valtuuta -painiketta. Tämän jälkeen siirryt takaisin Oidomin puolelle, jossa näet päivitetyn valtuutuskoodin vasemmassa palstassa ja kuvasi oikealla.

1637054827653_instagram-yhdista.png-me

5. Julkaise sivustosi uudelleen ottaaksesi päivityksen käyttöön myös julkisella sivulla.