Tie­dos­to­jen hallinta

Kuvien hallintaan pääset käsiksi vasemman reunan  Asetukset -välilehden kautta. Sama näkymä avautuu myös silloin, kun lisäät kuvan tai ikonin osioiden sisältöihin.

1637052104574_kuvien-hallinta.png-me

Omat kuvani

Oikean reunan Lataa -nap­pu­las­ta (1) voit lisätä kuvan tie­to­ko­neel­ta­si. Lisäämäsi kuvan voit poistaa va­lit­se­mal­la sen ja klik­kaa­mal­la yläreunan roskakori-ikonia (2). Tie­to­ko­neel­ta­si la­dat­tu­jen kuvien lisäksi vä­li­leh­del­lä näkyvät myös ku­va­pank­ki­ku­vat, jotka olet ottanut sivullesi käyttöön tai jotka ovat tulleet va­lit­se­ma­si si­vu­poh­jan mukana.


Ikonit

Tiettyjen osioiden ele­men­teis­sä pystyt käyt­tä­mään myös ikoneita, joille pystyt mää­rit­te­le­mään lisäyksen yh­tey­des­sä koon ja värin. Tie­dos­to­jen hal­lin­nas­sa ne ovat se­lail­ta­vis­sa omalla vä­li­leh­del­lään (3).


Ku­va­pank­ki­ku­vat

Oidomin sisään on in­tegroi­tu Unsplash-ku­va­pank­ki (4), josta voit etsiä ja ottaa käyttöön kuvia, joiden ottajat ovat antaneet ne vapaaseen käyttöön. Voit ha­lu­tes­sa­si lisätä sivusi si­säl­töi­hin maininnan kuvan tekijästä. Löydät tämän tiedon kuvan tiedoista klik­kaa­mal­la kuvan ak­tii­vi­sek­si.