Sivun asetukset

Sivun asetukset löytyvät vasemman sivupalstan Sivut -välilehdeltä klikkaamalla sivun nimen oikealla puolella olevaa ikonia.

1636963685149_sivun-asetukset-1.png-me

Sivun asetusten kautta pääset hallinnoimaan yksittäisen sivun SEO-asetuksia. Sivukohtaisesti pystytään määrittelemään hakukoneille näytettävä otsikko, kuvaus ja myös kuva joka näytetään, kun sivu jaetaan esim. Facebookissa.

Seurantakoodit ja sivuston laajuiset oletusasetukset pääset määrittämään Asetukset-välilehden Hakukoneoptimointi-valikon kautta.Tekstisi