Uuden kentän li­sää­mi­nen lo­mak­kee­seen ja jär­jes­tyk­sen muut­ta­mi­nen

Tällä videolla näytetään kuinka lisäät uuden kentän (radionapit) lomakkeeseen ja siirrät sitä ylös:

1. Mene sivulle, jossa lomake on. Klikkaa lomakkeen lopussa olevaa harmaat plus-painiketta lisätäksesi uuden kentän.
  2. Valitse kentän tyyppi. Tässä esimerkissä lisäämme radionapin.
  3. ”SELITE” kohdassa voit lisätä tekstin, joka tulee lomakkeessa lisäämäsi kentän yläpuolelle.
  4. Radionapeissa voit valita, montako valintaa kenttään tulee.
  5. Kirjoita eri vaihtoehdot Valinta-kenttiin.
  6. Kun olet valmis, klikkaa ”Lisää elementti”.

Jos haluat siirtää kenttää, voit tehdä sen näin (näytetään myös edellisen videon lopussa):

1. Klikkaa … (kolme pistettä) kentän nimen vieressä.
  2. Klikkaa ”Siirrä ylös/alas”.