Kartan li­sää­mi­nen uudelle sivulle

Tässä ohjeessa lisäämme uuden sivun ja sinne kartan.

1. Lisätään aluksi uusi sivu (jos sinulla on jo sivu valmiina, hyppää kohtaan 4). Klikkaa vasemmalta sinisestä palkista  ”Sivut” ja sitten ”+” -painiketta.
  2. Syötä uuden sivun nimi. Esimerkkivideossa nimeksi kirjoitettiin ”Yhteystiedot” ja vahvista se.
  3. Mene sivulle joko Sivut-listan kautta tai kotisivujesi valikosta.
  4. Uudella sivulla lisää sivulle kartta klikkaamalla sinistä plus-painiketta.
  5. Haetaan karttaosio vasemmalta joko haun avulla (kirjoita ”kartta” tai selaamalla läpi eri vaihtoehdot. Kun löysit kartan, klikkaa sitä.
  6. Kartoista on tehty useita erilaisia ulkoasuja. Voit kokeilla erilaisia klikkailemalla niitä. Kun sopiva on löytynyt, voit klikata oikealle lisättyä karttaa vahvistaaksesi lisäyksen tai vasemmalla painiketta ”Lisää osio”.
  7. Kun kartta on lisätty voit muokata siinä olevia tekstejä klikkaamalla niitä.
  8. Muuta kartan osoite klikkaamalla karttaa. Kartan asetukset aukeavat tällöin vasemmalle.
  9. Voit asetuksissa syöttää uuden osoitteen, muuttaa kartan nuppineulan tekstiä,  suurentaa tai loitontaa karttaa ja muuttaa kartan väritystä.
  10. Kun muutokset ovat valmiita klikkaa ”Valmis”.
  11. Muista julkaista muutokset, kun haluat niiden näkyvän nettisivuillasi.