Si­säl­tö­jen muokkaus

Sisältöjen muokkaus tapahtuu klikkaamalla haluttua sisältöä ja tekemällä muutokset avautuvassa editorinäkymässä. Tehdyt muokkaukset tallentuvat automaattisesti, kun klikkaat pois editorista. Muokkaukset tallennetaan myös automaattisesti kolmen minuutin välein.

Kun osion elementti otetaan muokkaukseen, tummentuvat muut osiot. Alla olevassa kuvassa on esimerkkinä klikattu Pääkuva-osion painiketta, jolloin painikkeen muokattavissa olevat asetukset ovat auenneet vasempaan sivupalstaan.

1636719814930_editorin-rakenne.png-me