Ka­te­go­rian ar­tik­ke­lei­den näyt­tä­mi­nen sivulla

Videolla näytetään kuinka Oidomissa voit lisätä esimerkiksi etusivulle osion, joka näyttää viimeisimmät kirjoituksesi eli artikkelisi tietystä kategoriasta. Jos et vielä ole lisännyt kategoriaa tai artikkeleita, niin täällä on ohje kategorian lisäykseen.

Videon askeleet:

  1. Mene haluamallesi sivulle. Videolla menemme etusivulle.
  2. Etsi sopiva kohta, johon haluat lisätä uuden osion, jossa näytetään artikkelisi. Kun olet löytänyt sopivan kohdan, klikkaa siinä olevaa sinistä plusnappia.
  3. Kirjoita vasemmalle aukeavaan hakukenttään ”artikkeli”
  4. Valitse ”Artikkelilistaus” klikkaamalla sitä.
  5. Valitse sopiva design klikkaamalla sitä ja lopuksi ”Lisää osio”. Vinkki: voit klikata kerran jokaista designia ja nähdä miltä ne oikealle sivulla näyttävät. Vasta painikkeen ”Lisää osio” klikkaaminen tai osion klikkaaminen sivulla lisää osion sivulle.
  6. Kun osio on lisätty, voit muuttaa sen tekstejä ja otsikkoa. Klikkaa vasemmalta asetuksista ”Näkymävalinnat”, jotta pääset valitsemaan mitkä artikkelit tässä listauksessa näytetään.
  7. Näkymävalinnassa valitse haluamasi kategoria kohdassa ”NÄYTÄ  ARTIKKELIT KATEGORIASTA”. Voit tällä sivulla määritellä muitakin asetuksia, kuten montako artikkelia näytetään ko. osiossa.
  8. Klikkaa ”Valmis”, kun muutokset tehty.
  9. Muista julkaista kotisivut uudelleen, kun haluat muutosten näkyvän kotisivuillasi.