Light blue to dark blue gradient

Kotisivut yri­tyk­sel­le Oidomilla

Tee helposti ammattimaiset kotisivut yritykselle Oidomilla. Saat salamannopeat ja hyvin hakukoneissa näkyvät sivut.

Miten tehdä kotisivut yri­tyk­sel­le?

Näin teet helposti kotisivut Oidomilla. Katso alla oleva video.

Voit sen jälkeen testata ko­ti­si­vu­jen tekemistä il­mai­sek­si re­kis­te­röi­ty­mäl­lä pal­ve­luum­me.

1. Re­kis­te­röi­dy

Re­kis­te­röi­dy il­mai­sek­si

Rekisteröidy Oidomiin. Rekisteröityminen ja kotisivujen tekeminen on ilmaista. Voit olla yritys, yhdistys tai vaikka yksityishenkilö eli kaikki saavat tehdä nettisivut Oidomilla.

2. Valitse sopiva sivupohja

Valitse monista si­vu­poh­jis­ta sopiva

Voit valita tyylikkäistä sivupohjistamme tarpeisiisi sopivan. Huomaathan, että voit valita minkä vain sivupohjan. Voit muokata mitä tahansa sivupohjaa vapaasti jälkikäteen haluamallasi tavalla. Täältä voit selailla  kaikkia sivupohjiamme.

3. Lisää sisältö

Lisää sisältö ja huomioi ha­ku­ko­neet

Oidomissa voit lisätä valmiita osioita. Osioiden avulla kotisivuista rakentuu nopeasti tyylikäs kokonaisuus. Osioita voi Oidomissa lisätä sinisestä plus-painikkeesta. Lue vielä vinkkejä kotisivujen tekoon liittyen. Muista myös hakukoneoptimointi.

4. Julkaise

Julkaise kotisivut, kun valmista.

Voit tehdä kotisivut kaikessa rauhassa ilmaiseksi. Kun haluat julkaista sivut nettiin, niin saat vielä 30 päivää ilmaiseksi käyttöaikaa. Hinta tämän jälkeen vain 7.90€/kk (alv. 0). 


Julkaisun yhteydessä tapahtuu muuten kaikkea hieno. Oidom optimoi tällöin puolestasi nettisivut. Käytännössä tällöin kotisivut latautuvat nopeasti kaikkialla maailmassa ja toimivat suoraan eri laitteilla, kuten kännyköillä, tableteilla ja tietysti myös tietokoneilla. 

Kotisivut helposti

Voit Oidomin avulla luoda erittäin nopeasti toimivat ja yri­tyk­sel­le sopivat kotisivut.

k%C3%A4ytett%C3%A4vyys.png-me

Ihmiset tykkää

Valmiiksi suunnitelluilla kotisivupohjilla saat rakennettua nopeasti sivuston, jota on helppo käyttää ja joka näyttää hyvältä.

hakukoneoptimointi.png-me

Ha­ku­ko­neet tykkää

Kotisivujen perusrakenteissa on huomioitu hakukoneoptimoinnin kannalta oleelliset asiat. Pystyt halutessasi myös itse lisäämään hakukoneille näkyviä tietoja.

helppo-k%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4.png-me

Sinä tykkäät

Oidomin avulla saat tehtyä omat nettisivusi nopeasti ja helposti. Valitset sopivan pohjan, tarvittavat osiot ja lisäät sisällön paikoilleen. Oi, miten helppoa!

Miksi valita Oidom?

Helppo rakentaa kotisivut
Kaikkialla nopeat kotisivut
Helppo ylläpito (se vain toimii)
Voit muokata missä vain millä laitteella vain
Kokeile huoletta. Voit tehdä kotisivut ilmaiseksi ja julkaisun jälkeen saat vielä 30 päivää ilmaiseksi.
Yksinkertaista ja edullista. Kaikki ominaisuudet sisältyvät yhteen hintaan
Hinta vain

7.90*

/kk

Question mark painted on a brick wall

* Hinta alv. 0.

If you use this image, we’d appreciate a link back to our website www.quotecatalog.com.

Yrityksen ko­ti­si­vuil­le oma blogi tai uutiset

Muutama klikkaus ja blogisi on sisältöä vaille valmis

Käyttäjiä kiinnostavan sisällön säännöllinen tuottaminen on rankkaa hommaa. Blogin teknisen puolen ylläpitämisen ei pitäisi asettaa lisähaasteita luovuudelle. Oidomilla kirjoitat ja julkaiset artikkeleita yhtä vaivattomasti nettisivuille kuin kirjoittaisit muistiinpanoja teks­tin­kä­sit­te­ly­oh­jel­maan. Voit jäsennellä artikkeleita eri kategorioihin ja siten kirjoittaa blogin lisäksi vaikkapa uutisia.


Jos haluat lisätä blogiisi myös ripauksen vuo­ro­vai­kut­tei­suut­ta, pystyt ottamaan artikkelien yhteyteen käyttöön Facebook-kommentoinnin. Kommenttien hallinnointi tapahtuu kätevästi Facebookin puolelta.

Luo ko­ti­si­vuil­le yrityksen mukainen ulkoasu

Voit aloittaa hyö­dyn­täen valmiita net­ti­si­vu­poh­jiam­me ja muokata niitä vapaasti. Tässä muutama esimerkki.

1616163705117_lounastauko.png-me

Lou­nas­tau­ko

Oletko kenties ravintola-alan yrittäjä? Tässä näyttävä sivupohja oman tarjonnan esittelyyn. Toimii myös muille yrityksille, koska kaikkia pohjia voi vapaasti muokata.

1616163705191_taksi.png-me

Taksi

Tak­siy­ri­tyk­sen sivulta on en­siar­voi­sen tärkeää löytää heti mihin soittaa, kun kyytiä tarvitsee. Siitä on pidetty huoli tässä pohjassa ja lisäksi vielä esittely sekä hinnasto.

1616163704944_jaanam.png-me

Jaana M.

Tar­vit­set­ko itsellesi port­fo­lion ja mah­dol­li­suu­den pitää blogia? Tämä sivupohja on ku­va­pai­not­tei­nen, mutta sisältää myös ar­tik­ke­li­nos­to­ja.


1616163705125_omh-fi.png-me

Valmiit si­vu­poh­jat

Voit ottaa blogin käyttöön mihin tahansa muuhunkin valmiiseen sivupohjaan. Löydät kaikkien saatavilla olevien sivupohjien esittelyt alla olevan linkin takaa.


Mitä täytyy ottaa huomioon kun tekee net­ti­si­vu­ja yri­tyk­sel­le?

Tavoite

Mitä haluat saavuttaa yrityksen uusilla ko­ti­si­vuil­la?  Onko se uusien asiak­kai­den saaminen, tiedon jakaminen tai vaikka vanhojen asiak­kai­den oh­jeis­ta­mi­nen?

Sisällön tuot­ta­mi­nen

Sisällön tuot­ta­mi­nen on ehkä se tärkein osa ja myös haastavin. Sisältö sinun tarvitsee kir­joit­taa itse.

Ulkoasu

Yrityksen ko­ti­si­vu­jen tulee olla yrityksen yleisen ilmeen mukainen. Kun teet net­ti­si­vut Oidomilla, voit valita mie­les­tä­si hyvin näköisen si­vu­poh­jan ja täydentää sitä yri­tyk­se­si väreillä ja logolla.

Ko­ti­si­vu­jen ylläpito

Kun teet kotisivut Oidomilla sinun ei tarvitse huolehtia ko­ti­si­vu­jen yl­lä­pi­dos­ta. Tekniset päi­vi­tyk­set, bu­gi­kor­jauk­set ja haa­voit­tu­vai­suuk­sien kor­jaa­mi­set ovat taak­se­jää­nyt­tä elämää. Nämä kaikki hoituvat Oidomissa au­to­maat­ti­ses­ti. Voit itse keskittyä luomaan sivuille laa­du­kas­ta sisältöä.