macro photography of blue flowers

Miksi Oidom?

Tälle sivulle olemme koonneet viisi tärkeää syytä minkä takia nettisivut kannattaa tehdä juuri Oidom-kotisivukoneella.

helppo-me.png

Help­po­käyt­töi­syys

Hyvännäköisten ja toimivien nettisivujen tekemisen pitäisi olla helppoa. Tämä on ollut yhtenä lähtökohdista Oidomin kehittämisessä. Kotisivukoneellamme sivusto on helppo rakentaa käyttäen valmiita osioita. Alkuun pääsee helposti valitsemalla omiin tarpeisiinsa sopivan sivupohjan. Tämän jälkeen riittää, että osioihin vaihtaa omat sisältönsä.


Koodiin sinun ei tarvitse missään vaiheessa koskea. Et itse asiassa edes näe sitä kuin muutamassa harvassa ja valitussa paikassa ja silloinkin vain jos haluat. Sen sijaan näet suoraan editorinäkymässä miltä sivustoon tekemäsi muutokset näyttävät.

Nopeat nettisivut

Nopeat sivut

Mitä kauemmin nettisivujen ja sen sisällön lataaminen kestää, sitä todennäköisemmin nettisivuilla vieraileva lähtee pois. Käyttäjä odottavat sivujen latautuvan alle kahdessa sekunnissa. Jos latausnopeus ylittää 3 sekuntia, poistuu puolet mobiilikäyttäjistä jo latausvaiheessa.


Nopeat nettisivut tarjoavat hyvän käyttäjäkokemuksen sekä parantavat konversiota ja myyntiä.


Oidomilla tehdyt nettisivut ovat aina nopeita. Oidomilla julkaistu sivusto on ns. staattinen sivusto joka toimii nopeasti ympäri maailman. Sivut latautuu käytännössä aina heti. Sivusto julkaistaan kokonaisuudessaan si­säl­lön­ja­ke­lu­verk­koon, joka koostuu palvelimista ympäri maailmaa. Näin sivusto ei ole riippuvainen yksittäisestä palvelimesta.

hakukonen%C3%A4kyvyys-me.png

Hyvä ha­ku­ko­ne­nä­ky­vyys

Nettisivujen latausnopeus vaikuttaa myös hakukonenäkyvyyteen. On tärkeää, että kävijät löytävät sivuston myös orgaanisesti. Sekä ihmisten että bottien tulee voida löytää ja ymmärtää sivuston sisältö.


Optimoi sisältösi hakua varten päivittämällä sivusi otsikot, metakuvaukset, otsikot ja sivustokartta. Oidomilla nämä kaikki hoituu helposti. Oidomilla tehdyt sivut sijoittuvat hyvin Googlen hakutuloksissa, mikä lisää sivustojen näyttökertoja ja kävijäliikennettä.

mobiili-k%C3%A4ytett%C3%A4vyys-me.png

Mobiili

Mobiililiikenne muodostaa yli puolet maailman nettisivujen liikenteestä. Nettisivujen onkin tänä päivänä ehdottomasti oltava oltava mobiililaitteille sopiva, tai menetät arvokasta liikennettä ja potentiaaliset liidit.


Oidom skaalautuu automaattisesti mobiilinäyttöön. Voit jopa tehdä nettisivut suoraan omalla kännykällä. Oidom pitää huolto siitä, että kaikki sisältö on luettavissa mobiilissa, kuvat ovat oikean kokoisia ja painikkeet sopivan kokoisia.

Tietoturvallinen

Tie­to­tur­va kunnossa

Tietoturvalliset nettisivut ovat perusedellytys sille, että käyttäjät pystyvät luottamaan sivustoon. Sivuston SSL-salaus on nykyään jo itsestään selvä asia, jonka puuttumisesta Google rokottaa ha­ku­tu­los­si­joi­tuk­sis­sa. Kaikki Oidomilla tehdyt sivut saavat aina SSL-salauksen automaattisesti eli sivut toimivat suoraan https-alkuisen osoitteen kautta.


Oidomilla tehdyt sivustot ovat erityisen turvallisia. Staattisina sivuina niitä ei voida hakkeroida ja sivuja ei tarvitse jatkuvasti päivittää pitääkseen ne turvallisina. Tavallisessa tavassa tehdä nettisivut, jossa taustalla on esimerkiksi PHP-koodia ajava palvelin, on useita mahdollisuuksia hakkerointeihin.


Oidom käyttää turvallisia Amazonin ja Google Cloudin pilvipalveluita palveluiden tuottamiseen.

Oidom Oy

Firdonkatu 2

00520 Helsinki

y-tunnus: 3122671-5


Tuki

[email protected]

support.oidom.com/fi/


Oidom - ko­ti­si­vu­ko­ne

Oidom on helpoin tapa tehdä nettisivut. Tällä kotisivukoneella pääset luomaan itsellesi sivuston jota on helppo käyttää ja päivittää.

© Oidom  2020. Kaikki oikeudet pidätetään.

Your text