macro photography of blue flowers

Miksi Oidom?

Tälle sivulle olemme koonneet viisi tärkeää syytä minkä takia kotisivut kannattaa tehdä juuri Oidom-kotisivukoneella.

helppo-me.png

Help­po­käyt­töi­syys

Hyvännäköisten ja toimivien kotisivujen tekemisen pitäisi olla helppoa. Tämä on ollut yhtenä lähtökohdista Oidomin kehittämisessä. Kotisivukoneellamme nettisivut on helppo rakentaa käyttäen valmiita osioita. Alkuun pääsee helposti valitsemalla omiin tarpeisiinsa sopivan kotisivupohjan. Tämän jälkeen riittää, että osioihin vaihtaa omat sisältönsä.


Koodiin sinun ei tarvitse missään vaiheessa koskea. Et itse asiassa edes näe sitä kuin muutamassa harvassa ja valitussa paikassa ja silloinkin vain jos haluat. Sen sijaan näet suoraan editorinäkymässä miltä sivustoon tekemäsi muutokset näyttävät.

Nopeat nettisivut

Nopeat kotisivut

Mitä kauemmin kotisivujen ja sen sisällön lataaminen kestää, sitä todennäköisemmin kotisivuilla vieraileva lähtee pois. Käyttäjät odottavat nettisivujen latautuvan alle kahdessa sekunnissa. Jos latausnopeus ylittää 3 sekuntia, poistuu puolet mobiilikäyttäjistä jo latausvaiheessa. 


Nopeat kotisivut tarjoavat hyvän käyttäjäkokemuksen sekä parantavat konversiota ja myyntiä. Myös hakukoneet, kuten Google arvostavat hakutuloksissaan nopeita kotisivuja.


Oidomilla tehdyt nettisivut ovat aina nopeita. Oidomilla julkaistu sivusto on ns. staattinen sivusto joka toimii nopeasti ympäri maailman. Kotisivut lataututuvat käytännössä aina heti. 


Lisäksi Oidomissa on käytössä muutakin mullistavaa tekniikkaa. Oidomissa vieraillulla sivulla olevien linkkien sivut ladataan valmiiksi taustalla. Tällöin, kun käyttäjä klikkaa sivuilla olevaa linkkiä, avautuu linkin sivu vierailijalle välittömästi. Voit kokeilla tätä tekniikkaa esimerkiksi klikkailemalla tämän sivun yläosassa olevia linkkejä!


Oidomissa kotisivut julkaistaan kokonaisuudessaan si­säl­lön­ja­ke­lu­verk­koon, joka koostuu ympäri maailmaa sijoitetuista palvelimista. Näin Oidomilla tehdyt kotisivut eivät ole riippuvaisia yksittäisestä palvelimesta ja toisaalta kotisivut ladataan lähimmästä palvelimesta, jolloin vasteaika on mahdollisimman pieni.

hakukonen%C3%A4kyvyys-me.png

Hyvä ha­ku­ko­ne­nä­ky­vyys

Kotisivujen latausnopeus vaikuttaa myös hakukonenäkyvyyteen. On tärkeää, että kävijät löytävät nettisivut myös orgaanisesti. Sekä ihmisten että bottien tulee voida löytää ja ymmärtää sivuston sisältö.


Optimoi sisältösi hakua varten päivittämällä sivusi otsikot, metakuvaukset, otsikot ja sivustokartta. Oidomilla nämä kaikki hoituu helposti. Oidomilla tehdyt sivut sijoittuvat hyvin Googlen hakutuloksissa, mikä lisää sivustojen näyttökertoja ja kävijäliikennettä.

mobiili-k%C3%A4ytett%C3%A4vyys-me.png

Mobiili

Mobiililiikenne muodostaa yli puolet maailman nettisivujen liikenteestä. Nettisivujen onkin tänä päivänä ehdottomasti oltava mobiililaitteille sopiva, tai menetät arvokasta liikennettä ja potentiaaliset liidit.


Oidom skaalautuu automaattisesti mobiilinäyttöön. Voit jopa tehdä nettisivut suoraan omalla kännykällä. Oidom pitää huolem siitä, että kaikki kotisivujesi sisältö on luettavissa mobiilissa, kuvat ovat oikean kokoisia ja painikkeet ovat sopivan kokoisia.

Tietoturvallinen

Tie­to­tur­va kunnossa

Tietoturvalliset kotisivut ovat perusedellytys sille, että käyttäjät pystyvät luottamaan sivustoon. Sivuston SSL-salaus on nykyään jo itsestään selvä asia, jonka puuttumisesta Google rokottaa ha­ku­tu­los­si­joi­tuk­sis­sa. Kaikki Oidomilla tehdyt nettisivut saavat aina SSL-salauksen automaattisesti eli sivut toimivat suoraan https-alkuisen osoitteen kautta.


Oidomilla tehdyt kotisivut ovat erityisen turvallisia. Staattisina sivuina niitä ei voida hakkeroida ja sivuja ei tarvitse jatkuvasti päivittää pitääkseen ne turvallisina. Tavallisessa tavassa tehdä nettisivut, jossa taustalla on esimerkiksi PHP-koodia ajava palvelin, on useita mahdollisuuksia hakkerointeihin.


Oidom käyttää turvallisia Amazonin ja Google Cloudin pilvipalveluita palveluiden tuottamiseen.

Oidom - ko­ti­si­vu­ko­ne 

Oidom on helpoin tapa tehdä nettisivut. Tällä kotisivukoneella pääset luomaan itsellesi sivuston jota on helppo käyttää ja päivittää.

Tuki Oy

Ohjeet


Asiakaspalvelu ma-su  (9-19):19)

Sähköposti: [email protected]

YhteydenottolomakeOidom Oy

Firdonkatu 2

00520 Helsinki

y-tunnus: 3122671-5


Kielet

Suomi

English

© Oidom  2021. Kaikki oikeudet pidätetään.