blue cube toy lot close-up photography

Oidomin omi­nai­suu­det

1616163705117_lounastauko.png-me

Aloita net­ti­si­vusi ra­ken­ta­mi­nen
va­lit­se­mal­la yksi si­vu­poh­jis­tam­me

Valitse parhaiten tar­pei­sii­si sopiva sivupohja ja räätälöi se mie­lei­sek­se­si

Kun lähdet tekemään kotisivuasi, voit va­li­ta ul­koa­sun val­miik­si suun­nit­te­le­mis­tam­me mal­li­poh­jis­ta. Mi­kä­li sivu­poh­ja vä­ri­va­lin­toi­neen ei­ kui­ten­kaan ole ihan sel­lai­nen kuin ha­luat, voit muo­ka­ta sitä oman makusi mukaan milloin vain.

person using MacBook Pro

Valmiit osiot eri­lai­sil­le si­säl­löil­le

Kuin kasaisi taloa le­go­pa­li­kois­ta

Olemme koonneet valmiiksi erilaisia osioita, joiden avulla luot sivustollesi helposti toimivan rakenteen ja voit keskittyä tuottamaan näihin valmiisiin kehyksiin timanttista sisältöä.


Oi­do­mis­sa on si­sään­ra­ken­net­tu­na myös ku­va­pank­ki, jon­ka ku­via voit va­paas­ti hyö­dyn­tää kotisivusi kuvituksessa. Tämä tarkoittaa, että käy­tös­sä­si on Unsplash-pal­ve­lun päi­vit­täin täy­den­ty­vä ku­va­vir­ta, jos­sa on jo yli 900 000 kuvaa.

If you use this image, we’d appreciate a link back to our website www.quotecatalog.com.

Oletko aina halunnut oman blogin?

Muutama klikkaus ja blogisi on sisältöä vaille valmis

Käyttäjiä kiinnostavan sisällön säännöllinen tuottaminen on rankkaa hommaa. Blogin teknisen puolen ylläpitämisen ei pitäisi asettaa lisähaasteita luovuudelle. Oidomilla kirjoitat ja julkaiset artikkeleita yhtä vaivattomasti kuin kirjoittaisit muistiinpanoja teks­tin­kä­sit­te­ly­oh­jel­maan.


Jos haluat lisätä blogiisi myös ripauksen vuo­ro­vai­kut­tei­suut­ta, pystyt ottamaan artikkelien yhteyteen käyttöön Facebook-kommentoinnin. Kommenttien hallinnointi tapahtuu kätevästi Facebookin puolelta.

woman wearing white dress shirt using holding black leather case on brown wooden table

Vai­va­ton­ta si­säl­lön­muok­kaus­ta, jopa pu­he­li­mel­la!

Luo ja ylläpidä si­vus­toa­si millä tahansa lait­teel­la

Monessa perinteisemmässä si­säl­lön­hal­lin­ta­jär­jes­tel­mäs­sä kotisivujen sisällön editointinäkymä ja varsinainen sivu ovat eriytetty toisistaan. Oidomissa editori on upotettu kotisivujen sisään, jolloin tekstien tyylit ja kuvien paikat vastaavat oikean sivun asetuksia. Pää­set siis lisäämään ja muok­kaa­maan si­säl­tö­jä suo­raan kotisi­vu­nä­ky­mäs­sä. Tällöin näet te­ke­mä­si muu­tok­set ja nii­den vai­ku­tuk­set kotisivujesi ul­koa­suun heti ilman erillisiä esikatseluvaiheita ja saat tehtyä tarvittavat korjaukset ennen kuin julkaiset kotisivut uudestaan.


Ja mikä parasta, sisältöjen muokkaaminen onnistuu myös mobiililaitteilla. Pystyt päivittämään sisältöjä, lisäämään uutisia tai vaikka korjaamaan huomaamasi kirjoitusvirheen missä ja milloin vain.

Indefinite

Nopeimmat net­ti­si­vut

Oidomilla teet in­ter­ne­tin nopeimmat net­ti­si­vut

Välillä törmää nettisivuihin, jotka latautuvat niin uskomattoman hitaasti, ettei lyhytpinnainen kävijä jaksa edes odottaa latausajan loppuun. Oidomilla tehdyllä sivulla tätä vaaraa ei ole, koska käytämme sivujen luontiin tekniikoita, jotka karsivat turhat hidasteet välistä ja sivut tulevat näkyviin salamannopeasti.

work flow

Kaikki mitä sivusi tarvitsee

Oidom-tilaus sisältää kaiken mitä tarvitset oman verkkosivustosi luomiseen, julkaisuun ja ylläpitoon.

Nettisivut
Nettisivujen hosting

Nimipalvelu ja SSL

Nettisivujen tar­vit­se­ma levy­ti­la ja nopeat yhteydet

Työkalut blogin pitämiseen

Sisäänrakennetut hakukoneoptimoinnit

Responsiiviset nettisivut

Hinnat alkaen 7.8€* /kuukausi

* Hinta ilman arvonlisäveroa.

Tutustu tarkempiin käyttöehtoihimme