Kahvi

etaoffice-adobestock-me.jpg
This is my silent friend who lives on my desktop. 
Support me: https://paypal.me/ugurakdemir
Instagram: https://www.instagram.com/ugur_akdemir/
_1012037-me.jpg
macro photography of blue flowers

"Maaginen, tumma eliksiiri, joka muuttaa aamuisen Jätä minut rauhaan! -ter­veh­dyk­sen muotoon Hyvää huomenta, muru! " - Anonyymi

Wikipedian mukaan "Kahvi on kahvipensaan paahdetuista ja jauhetuista pavuista uuttamalla valmistettu, useimmiten kuumana juotava nautintoaine. Kahvi sisältää piristävää alkaloidia, kofeiinia. Kahvia voi valmistaa esimerkiksi pannussa keittämällä, kahvinkeittimessä suodattamalla tai pressopannussa puristamalla. Kahvia voi juoda sellaisenaan eli mustana, mutta siihen lisätään usein esimerkiksi maitoa, kermaa, sokeria tai muita mausteita."

brown coffee beans beside white ceramic mug

"Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla. Kahvia tuotetaan runsaasti Keski- ja Etelä-Amerikassa, kuten Brasiliassa, Kolumbiassa ja Guatemalassa. Muita merkittäviä kahvintuottajamaita ovat esimerkiksi Vietnam, Etiopia ja Indonesia. Suurin kahvintuottajamaa Brasilia tuottaa noin kolmasosan maailman kahvista. Yleisimmin viljeltyjä kahvilajeja ovat arabiankahvi ja kongonkahvi, joista arabiankahvia pidetään maukkaampana. Suomalaiset ovat maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti: suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kilogrammaa vuodessa."


Lähde: Wikipedia

Galleria

Tämä tässä on testi
Kwdp-0pok-I-me
7YlHU_ZPS34-me
Freshly Picked Apples
From a sunny afternoon spent wandering around the Glasshouse at RHS Wisley. I loved the texture and colours of these 🌿
fANEvguCIXE-me
qbrmH8y1jHY-me
3uSHEffsDXI-me

Oidom - ko­ti­si­vu­ko­ne

Oidom on helpoin tapa tehdä nettisivut. Tällä kotisivukoneella pääset luomaan itsellesi sivuston jota on helppo käyttää ja päivittää.

Tuki

Ohjeet


Asiakaspalvelu ma-su  (9-19): ma-su  (9-19)

Sähköposti: [email protected]

YhteydenottolomakeOidom Oy

Firdonkatu 2

00520 Helsinki

y-tunnus: 3122671-5


Kielet

Suomi

Englanti

© Oidom  2020. Kaikki oikeudet pidätetään.

Your text