Kuvan muokkaus Oidomissa
15.2.2021

Uusia omi­nai­suuk­sia Oidomiin

Olemme jälleen päi­vit­tä­neet Oidomia ja lisänneet siihen uusia hyö­dyl­li­siä ja kivoja omi­nai­suuk­sia. Voit nyt kumota juuri tekemäsi muutokset. Voit lisätä ar­tik­ke­lei­hin kom­men­toin­nin. Voit muokata li­sää­mie­si kuvien kokoa, muotoa ja ase­moin­tia. Olemme myös lisänneet uuden osion Oidomiin.

Kuvan muok­kaa­mi­nen

Tässä se nyt on!  Mahdollisesti Oidomin pyydetyin ominaisuus koskaan: mahdollisuus muokata kuvan kokoa. Voit nyt muokata kuvan kokoa siinä kohdassa, mihin sen sivulle olet lisännyt. Emme lisänneet vain mahdollisuutta muuttaa kuvan kokoa vaan voit nyt myös koon lisäksi vaihtaa kuvan asemointia sekä kuvan muotoa. 

Kuvan muokkaus Oidomissa

Kuvan muodoksi voit valita pyöreän kuvan, neliön tai kuvan alkuperäisen muodon. Pyöreälle ja neliökuvalle on omat valintansa. Kun otat molemmat valinnat pois, vaihtuu kuvan muodoksi sen alkuperäinen muoto eli useimmiten suorakulmio.

square_image.png-me
round_image.png-me
original_image.png-me

Kumoa / Tee uudelleen

Menikö jotain pieleen? Ei hätää: voit nyt vasemmasta yläkulmasta kumota juuri tekemäksi muutoksen tai tehdä tuon muutoksen uudelleen. Tämä ns. undo/redo -toiminnallisuus on jatkumoa var­muus­ko­pioin­ti­toi­min­nol­le, joka lisättiin uutena ominaisuutena asiakkaille edellisessä päivityksessä.

Kumoa%20_%20tee%20uudelleen-high-og.gif

Ar­tik­ke­lei­hin lisätty kom­men­toin­ti

Voit nyt lisätä artikkeleihin eli esimerkiksi blogiisi kommentoinnin. Olemme toteuttaneet kommentoinnin Facebookin avulla. Näin Facebook-käyttäjät voivat halutessasi kommentoida kirjoituksiasi ja voit hallinnoida kommentteja Facebookin kautta.


Tältä näyttävät kommentit artikkeleiden alla:

Facebook-kommentit Oidom

Uusi osio logoille

Lisäsimme Oidomiin uuden osion logoille. Voit nyt lisätä esimerkiksi yh­teis­työ­kump­pa­nei­de­si logoja ja niihin linkkejä kumppaneiden kotisivuille.

Logoruudukko

Muita lisäyksiä ja päi­vi­tyk­siä

  • Voit lisätä osioille ns. paddingejä eli täytettä tai myös poistaa valmiiksi laitetut paddingit. 
  • Upotettu sisältö näytetään julkaistujen kotisivujen lisäksi nyt myös Oidomin editorissa ja esikatselussa
  • Voit katsella Oidomilla tehdyillä kotisivuilla Instagramiin lisättyjä videoita
  • Artikkelisivun taustaväriä voi nyt muuttaaToimme uudessa päivityksessä myös pienempiä bugikorjauksia sekä paljon pieniä käy­tet­tä­vyys­pa­ran­nuk­sia.