Background
11.6.2020uutiset

Kuulumisia Oidomin et√§toimistolta ūüėé

Etäkevät on vaihtunut vauhdikkaasti kesään. Päivityksiä on Oidomiin tehty viime aikoina ahkeraan tahtiin ja tässä kirjoituksessa avaamme tarkemmin mitä kaikkea uutta editorista löytyy.

T√§rkeimm√§t asiat ensin: Olemme auki! ūüéČ

Tähän asti Oidom on ollut suljetussa beta-käytössä Suomen Hostinpalvelun asiakkailla. Nyt olemme avanneet ovet myös muulle maailmalle ja pystyt luomaan oman ilmaisen Oidom-tilisi sivujemme kautta. Voit luoda sivusi ja kokeilla editorin käyttöä maksuttomasti. Sivuston julkaisun jälkeen alkaa 28 päivän mittainen kokeilujakso, jonka jälkeen laskutus starttailee hinnastomme mukaisesti mikäli tilausta ei peruta kokeilujakson aikana.

Logoa suuremmaksi ja kuvaa liikkeelle

Editoriin lisättiin toivottuna ominaisuutena mahdollisuus kasvattaa logon kokoa. Logon lisäyksen yhteydestä löytyy nyt liukusäädin, jolla pystytään kasvattamaan, tai pienentämään, logoa sivustollesi sopivaan kokoon.

logon-korkeus-me.png

Päivänvalon näki myös paljon kaivattu hero slider, suomalaisittain pääkuvakaruselli. Pääkuva-osiosta tämä uusi osio eroaa siinä, että osioon pystyy lisäämään useamman taustakuvan teksteineen. Taustakuvien lisäksi tässä osiossa pystytään hyödyntämään taustalla myös Vimeoon tallennettuja videoita.

heroslider-og.gif

Kun sivujen sisältö ei riitä: tiedostolinkit!

Oidomin k√§ytt√∂liittym√§st√§ k√§sin pystyy nyt suoraan tallentamaan ja linkitt√§m√§√§n tiedostoja, kuten pdf:i√§ ja Word-tiedostoja. Linkkej√§ pystyt√§√§n lis√§√§m√§√§n niin tekstiin kuin kuviin. Toiminnallisuus l√∂ytyy tekstieditorista linkki-ikonin takaa avautuvan pienemm√§n ikkunan ‚ÄĚTiedosto‚ÄĚ -v√§lilehdelt√§. Eli sielt√§ samasta paikasta mist√§ my√∂s muut linkit on lis√§tty t√§h√§nkin asti.

tiedostolinkin-lisays-me.jpg

Muuta uutta!

Uusien toimintojen lisäksi olemme viime kuukausien aikana tehneet myös bugikorjauksia ja pienempiä parannuksia käyttöliittymään. Artikkelin yläosassa näkyvään otsikkopaikkaan pystyy tehdyn korjauksen jälkeen lisäämään erikoismerkkejä, jotka Oidomin aiemmassa versiossa siivoutuivat pois otsikon tallennuksen yhteydessä. Lisäksi Oidomiin on lisätty kevään aikana myös muutama uusi ikoni käyttäjien toiveesta (Blogger & TripAdvisor).


Virinneitä kehitysideoita ja palautetta voit lähettää jatkossakin Oidom.fi-sivuston palautelomakkeella.

Oidom-tiimi toivottaa kaikille ihanaa kesää! Pysytäänhän terveinä ♥

Oidom Oy

Firdonkatu 2

00520 Helsinki

y-tunnus: 3122671-5


Tuki

[email protected]

support.oidom.com/fi/


Oidom - kotisivukone

Oidom on helpoin tapa tehdä nettisivut. Tällä kotisivukoneella pääset luomaan itsellesi sivuston jota on helppo käyttää ja päivittää.

© Oidom. Kaikki oikeudet pidätetään.

Your text