oidom-bg-me.jpg

Blog

Oidomin takaa

11.6.2020
Etäkevät on vaihtunut vauhdikkaasti kesään. Päivityksiä on Oidomiin tehty viime aikoina ahkeraan tahtiin ja tässä kirjoituksessa avaamme tarkemmin mitä kaikkea uutta editorista löytyy.
19.2.2020
Tammikuu ei tänä vuonna tuntunut yhtään niin pitkältä kuin normaalisti. Oidomin kehitystiimi on jatkanut viime vuoden lopulla viimeisteltyjen toiminnallisuuksien testausten sekä hienosäätöjen parissa. Helmikuun alkupuolella päivitimme nuo uutuudet vihdoin myös tuotantoon muidenkin Oidomin käyttäjien iloksi. Seuraavassa avaamme tarkemmin mitä erityisen huomionarvoista uusin päivitys pitää sisällään.
17.12.2019
Vuoden 2019 päivät alkavat käydä vähiin. Näin ennen joululomille rauhoittumista onkin hyvä kerrata eritoten viimeisten kuukausien aikana tapahtuneita päivityksiä sekä raottaa verhoa tulevan vuoden suunnitelmien osalta.
20.11.2019
Oman kotisivukoneen kehitys on iso projekti, joka vaatii oman kehittäjätiiminsä ja sitä kautta myös paljon aikaa ja resursseja. Siten myöskään Oidom-projektin aloittamista ei tehty ilman kunnollista harkintaa vaan eri vaihtoehtoja pohdittiin tarkasti. Tässä kirjoituksessa on tarkoituksena avata tarkemmin, miten tämän kotisivukoneprojektin aloittamiseen oikein päädyttiin.
8.10.2019
Oidom on uusi tuttavuus kotisivukoneiden rintamalla. Ja melko mukava sellainen, vaikka itse niin sanommekin. Uusimmassa päivityksessä mukaan tuli mahdollisuus kirjoittaa artikkeleja, joten luonnollisesti valjastamme tämän ominaisuuden myös omaan käyttöömme. Jatkossa blogimme kautta pystyt päivitysten lisäksi tutustumaan myös Oidomin käyttäjiin ja ajankohtaisiin trendeihin kotisivurintamalla.

Arkisto

Tägit

Oidom Oy

Firdonkatu 2

00520 Helsinki

y-tunnus: 3122671-5


Tuki

[email protected]

support.oidom.com/fi/


Oidom - kotisivukone

Oidom on helpoin tapa tehdä nettisivut. Tällä kotisivukoneella pääset luomaan itsellesi sivuston jota on helppo käyttää ja päivittää.

© Oidom. Kaikki oikeudet pidätetään.

Your text